Vælg en side

1. maj er igen i år er meget anderledes begivenhed end vi er vant til.

Vi kan ikke mødes og vi kan ikke feste sammen, som vi plejer – på denne dag.

 For mig bliver året et specielt år – da jeg for 1. gang opstiller som byrådskandidat. Lige nu er der gang i urafstemningen i Socialdemokratiet i Aarhus. Den afstemning afgør hvor jeg placeres på stemmesedlen.

Det bliver dejligt, når samfundet åbner helt op og vi igen kan mødes. Jeg vil rigtig gerne ud at snakke med jer alle sammen, om det jeg har på hjerte og høre jeres meninger om, hvordan vores fælles fremtid skal se ud.

Jeg vil gerne snakke med dig om vores små lokalsamfund, og udfordringer med infrastrukturen. Tale om Aarhus der er i stor udvikling med mange tilflyttere og hvad har det af konsekvenser? Jeg vil gerne høre dine ideer til hvordan vi imødekommer de unge der mangler et sted at opholde sig om aftenen.

Jeg vil også gerne snakke med dig om socialpolitik, bl.a. om den del af vore medmennesker der har handicap, og som lige nu kæmper for retten til at have et privatliv uden at skulle frygte sig overvåget af udsendinge fra samfundet. Tale om vores hjemmeplejere som arbejder hårdt for at få en arbejdsdag til at gå op – men mangler tid til nærhed med borgeren. Fleksjobbere, der ofte bliver brugt som billig arbejdskraft, er også en diskussion værd.

Jeg håber du vil følge mig i tiden frem til kommunalvalget d. 16. november, og rigtig gerne deltage i debatter m.m. på min nyoprettede hjemmeside: www.beritrousing.dk som lige er gået i luften, og fremover rummer alt om mig og de aktiviteter jeg deltager i frem til valget.

 

Rigtig god 1. maj

Berit Rousing
Byrådskandidat.

 

 

Bliv en del af Team Berit!

Du er nu med på Team Berit!